ACB

El Baxi, amb Véscovi KO, és una joguina per al Madrid (86-61)

Bàsquet. ACB. Els manresans ja perdien de 26 punts en el descans (47-21) i els blancs aprofiten per fer rotacions per donar descans

Tavares (12 minuts) i Campazzo (15) són el gran reflex del que va necessitar el Madrid a les seves estrelles per apallissar el Baxi (86-61). Els de Diego Ocampo no van tenir cap opció i van ser una joguina en mans blanques com ho demostra el fet que en el descans la diferència era de 26 punts (47-21). Als manresans, que encara no han guanyat a domicili ni en l’ACB ni en la FIBA Champions League, se’ls ha fet de nit dins la zona i des de la llarga distància han arrencat fatal (1/13 triples). A tot això només ha faltat la lesió de l’argentí Véscovi, a qui li ha caigut un jugador sobre el genoll. El dolor li ha impedit continuar jugant i avui li faran proves per saber l’abast de la lesió. Chus Mateo va aprofitar per donar minuts al jove Sidi Gueye (17 anys), que va fer el seu primer bàsquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)