Més bàsquet

BÀSQUET / LLIGA FEMENINA

CADÍ LA SEU

Una pivot per a dos mesos

El Cadí fa oficial el fitxatge de la brasilera Katia da Silva (1m86, 32)

El Cadí la Seu s'ha reforçat amb el fitxatge per dos mesos de la pivot brasilera Katia da Silva (1m86, 32). La jugadora, que ahir ja es va entrenar amb l'equip i que estarà aquest vespre a disposició del tècnic Andreu Bou per prendre part en la segona semifinal de la lliga catalana, havia de formar part de la plantilla del Mann Filter, en què va jugar la temporada passada, però finalment ha estat descartada per les aragoneses.

Da Silva, jugadora amb passat internacional i d'àmplia experiència, juga en la lliga femenina des de la temporada 2001/02, quan va arribar del Brasil justament al Saragossa. Després d'aquella estrena, i d'una tornada d'un any al São Paulo, Da Silva va jugar al Rivas, al Perfumerías, a l'Eivissa, a l'Extrugasa i, altre cop, al conjunt aragonès. Amb les de Víctor Lapeña, Da Silva va desenvolupar un rol de rotació, aportant 5,1 punts (48%) i 4,6 rebots en 17,1 minuts de joc.

Amb ella, i a l'espera que arribi Franciele del mundial –ahir ho va fer la senegalesa Astou Traoré–, Bou pot comptar per a la lliga catalana i l'inici de lliga femenina amb Da Silva, Vanesa Ble i Traoré com a jugadores interiors –a banda dels minuts que pot oferir en la posició de quatre Elsa Donaire–. En la lliga femenina, el Cadí debuta el dia 10 rebent l'Hondarribia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)