Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA

Al Reus Deportiu se li fa llarg el partit

Les pèrdues de pilota al tercer quart van ser clau en la derrota de l'equip reusenc

L'equip reusenc va fer un gran començament de partit i en els primers deu minuts, el control del joc va ser de l'equip visitant. L'Igualada no s'hi va trobar còmode i tenia moltes dificultats per fer cistelles gràcies a la bona defensa reusenca. Els locals, però, van reaccionar en el segon període. Una millora en el atacs va fer que guanyessin de sis punts abans del descans. Tot i que anaven perdent, el Deportiu va començar el tercer període molt ficat a dins del partit i amb possibilitats de guanyar; però van anar desapareixent a mesura que passaven els minuts. El Reus Deportiu va perdre quatre pilotes consecutives i això va fer que l'Igualada sortís ràpidament al contraatac. L'equip local va aconseguir un avantatge de 15 punts en els cinc primers minuts del període que van ser decisius per sentenciar el partit. Els reusencs no van tenir més opcions de ficar en el partit. L'últim quart va ser testimonial. Cap dels dos equips no va jugar amb intensitat i els dos entrenadors no van poder donar minuts a tots els jugadors ni fer proves pels propers partits.

IGUALADA
94
REUS DEPORTIU
75
IGUALADA:
Llovet, Pons (13), Holgado, Corcelles (16), Roca M. (4) –cinc inicial–, Custodi (1), Burgès J. (10), Camacho (22), Torres (8), Roca A. (12), Burgès E. (5). 6 triples: 2 Burgès i Torres, 1 Pons i Roca M. 13/16 tirs lliures. 20 faltes.
REUS DEPORTIU:
González (4), Mallafré (13), Marín (8), Navas (12), Sánchez (24) –cinc inicial–, Del Peso, Muñoz (1), Font (4), Folch (2). 5 triples: 3 Sánchez i 1 Navas i Mallafré.
PARCIALS:
16-18, 39-33, 68-46 i 94-75.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)