Més bàsquet

BÀSQUET / LEB OR

CBT

Encapçalant les llistes

El CBT és cuer, però lidera els rànquings de la desena jornada

Diouf és MVP i Franklin, el millor rebotejador i esmaixador

El retrobament del CBT amb l'esperada victòria es va produir al Serrallo en imposar-se per la mínima i patint fins a l'últim segon a La Palma (80-79). Aquest triomf resulta especialment valuós, perquè anímicament els ajudarà a afrontar els pròxims partits amb més confiança i els ha ensenyat que, si no es deixen arrossegar pels nervis i juguen com saben, poden competir dignament. La qüestió anímica és molt important per als de Tarragona, perquè el seu problema per definir els partits no és pas per falta de qualitat. Això ha quedat ben clar durant la desena jornada, en què els homes del Serrallo s'han col·locat a la part alta dels rànquings de la categoria.

El pivot senegalès Michel Diouf va ser l'MVP de la desena jornada amb una valoració de 32 convertint-se en el segon un jugador dels blaus que aconsegueix el distintiu, ja que Franklin el va aconseguir en la tercera jornada amb un 35. En aquesta ocasió el nord-americà va aconseguir una valoració de 25 punts i que li van valer la sisena posició en la llista.

Precisament, Diouf i Franklin són els noms que més apareixen al capdavant dels rànquings d'aquesta jornada tenyida pel color blau dels de Tarragona. El nord-americà de vint-i-dos anys va ser el segon millor rebotejador del cap de setmana amb 14 rebots, però la gesta va quedar minimitzada pels 20 aconseguits per Dwayne Curtis del Lleida. Del total de rebots aconseguits pel del CBT, quatre van ser ofensius (xifra que el situa onzè en el rànquing corresponent) i els onze restants van ser defensius i li van valer la primera posició en la llista corresponent. Pel que fa als taps favorables, Franklin va ser el segon i Diouf, el tercer, tots dos amb tres taps, la mateixa marca que Ondrej Starosta de l'Ourense. Els dos pivots del CBT també van apuntar-se la primera i la segona plaça en el llistat d'esmaixades, Diouf va fer-ne tres i Franklin dos. L'última marca que podem destacar del pivot senegalès va ser la seva quarta posició per les set faltes rebudes.

Un altre nom que apareix a les llistes és el d'Aguilar que amb set assistències va confirmar-se com el millor passador de la categoria i Schraeder que amb sis triples va ajudar a desencallar el seu equip i va convertir-se en el màxim anotador de la jornada amb un total de 24 punts.

LES DADES

MVP
1r Diouf
Punts
1r Schraeder (24)
Rebots
2n Franklin (14)
Rebots def.
1r Franklin (11)
Assistències
1r Aguilar (7)
Taps a favor
2n Franklin (3)
Esmaixades
1r Diouf (3)
Faltes rebudes
4rt Diouf (7)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)