Més bàsquet

BÀSQUET / ACB

Mickeal ha de parar quinze dies

Les molèsties al genoll esquerre –té una condropatia a la ròtula– han augmentat i aconsellen repòs; Navarro tampoc viatja a Zagreb

Més maldecaps en forma de lesions per al Regal Barça, que amb Navarro afectat per una lumbàlgia –finalment tampoc no viatjarà avui a Zagreb– s'ha quedat ara sense Pete Mickeal. Dues baixes importants per al duel de demà contra el Cibona.

L'aler nord-americà, tot i el seu alt rendiment (15,4 punts, 3 rebots i 15,6 de valoració en l'ACB i 14 punts, 4,5 rebots i 14,3 de valoració en l'Eurolliga), arrossega molèsties al genoll esquerre des de fa setmanes –té una condropatia a la ròtula de manera recurrent– i els metges han decidit que pari durant quinze dies. De fet, ja es va perdre per aquest motiu el partit contra el Cibona del Palau del 21 d'octubre. Aleshores va descansar un partit, però les molèsties han augmentat i ara pararà almenys durant quatre enfrontaments, aprofitant, també, que el calendari imminent és favorable. Així, Mickeal es perdria, d'entrada, els duels europeus de Zagreb i el del Palau contra el Cholet, i els de l'ACB contra l'Assignia Manresa i a la pista de l'Estudiantes. En aquest temps seguirà un pla de rehabilitació per optimitzar el seu genoll i poder tornar a la competició en el termini previst de quinze dies. L'objectiu, estar a punt per jugar a la pista del Fenerbahçe, el 9 de desembre.

Expedient.

D'altra banda, el jutge únic de competició ha obert un expedient disciplinari arran del llançament d'objectes al Buesa Arena durant el partit de dissabte passat entre el Caja Laboral i el Barça, i també per les declaracions del president del Baskonia, Josean Querejeta, contra l'arbitratge.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)