Més bàsquet

ACB

DKV JOVENTUT

No se n'hi escapa cap

Trias, màxim rebotejador de l'ACB (7,3) no estranger, ja ha atrapat més rebots que en tot l'any passat al Barça

La confiança que té Jordi Trias a Badalona és total. Del tècnic, del club i de l'afició. I el pivot gironí ho està aprofitant per començar a agafar el rol de peça clau després de dos anys gairebé en blanc. Les dades ho diuen tot: en 18 partits menys dels que va disputar el curs passat amb el Barça, només nou, ja ha atrapat més rebots que de blaugrana. Jordi Trias encapçala la llista de rebotejadors seleccionables amb 7.33 captures per partit. En la llista general, només el superen el nord-americà Robert Kurz (Granada), amb 9,56 rebots; el bosnià Stanko Barac (Caja Laboral Vitòria), amb 8,89 captures, i el pivot uruguaià del Fuenlabrada Esteban Batista (8,67).

Jordi Trias supera de llarg altres jugadors de referència sota els cèrcols, com Felipe Reyes (4,56), Fran Vázquez (4,00) i Carlos Jiménez (5,50). El jugador verd-i-negre ha multiplicat les seves prestacions en tots els apartats estadístics gràcies bàsicament a la seva millora en minuts. Ha passat de 8 minuts de mitjana a tenir-ne 26. Tothom confia en el Jordi Trias de la segona volta, quan ja haurà assumit el rol de peça clau i s'haurà adaptat a jugar molts minuts, que no és fàcil després de tant temps oblidat.

«La clau de l'equip és la il·lusió.»

El pivot de la Penya assenyala com a fet diferencial respecte a la resta d'equips la qualitat dels jugadors, però sobretot la il·lusió que es respira en l'equip: «Els veterans volem demostrar la nostra qualitat i els joves imposen una energia positiva espectacular que fa que tots anem en una mateixa línia i això ens fa guanyar els partits igualats perquè tothom se sent important, del primer a l'últim.»

Ha anotat els mateixos punts que al Barça en divuit partits menys

El pivot gironí ha anotat ja 63 punts amb la samarreta verd-i-negra amb només nou partits en l'ACB. La temporada passada al Barça, amb 27 enfrontaments, en va anotar 67. També hi ha una situació curiosa i és que la temporada passada va ser titular un cop. A la Penya, ja ho ha estat set.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)