Més bàsquet

BÀSQUET / 22è TORNEIG D'ANY NOU JÚNIOR FEMENÍ

Amb menys equips

L'edició d'enguany, que es jugarà del 2 al 4 de gener, tindrà sis participants, dos menys que fa un any

El pavelló Lluís Bachs serà la seu del 2 al 4 de gener de la 22a edició del torneig d'any nou, que organitza el GEiEG en categoria júnior femenina. Per aquest any, la principal novetat és que hi ha menys equips –de vuit als sis, recuperant el format de les 19 primeres edicions–, així com que no hi hagi cap representant de fora de l'Estat espanyol. Fa un any, hi havia el London Barking Abbey i el Milano. La crisi s'ha fet notar en aquest fet i hi ha hagut equips que han declinat venir al final per aspectes econòmics.

Els participants quedaran dividits en dos grups. En el blanc, hi ha el Platges de Mataró –és el vigent campió, després de vèncer l'any passat el Canoe en la final (80-62)–, el Caixanova gallec, que és el júnior de l'Extrugasa, i el Sant Adrià. En l'altre grup, el vermell, hi haurà el Canoe madrileny, l'UGT Almozara aragonès (vinculat del Mann Filter) i l'amfitrió, el GEiEG. L'equip grupista, dirigit per Eric Surís, intentarà millorar el cinquè lloc del 2010.

El sistema de competició és el de tots contra tots i els dos primers de cada grup jugaran les semifinals. Tant la final com el concurs de triples es farà el dimarts 4 de gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)