Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA FEMENINA

Mal partit del Ploms

L'equip local va dur el control del ritme de joc des dels primers minuts. L'alçada de les jugadores del Cerdanyola feia que puguessin tenir un clar domini del rebot que va ser clau en el resultat final. Des del principi, el Cerdanyola va plantejar un partit molt lent que va afectar al joc del Ploms Salle. L'equip reusenc va fer contínues rotacions que van permetre a les locals arribar al descans guanyant clarament. Després de la represa, les reusenques van reaccionar, i gràcies a diferents contraatacs van fer un parcial de 3-10 que retallava distàncies. Tot i això, les locals van tornar a donar un cop a la taula anotant dos triples seguits. La diferència tornava a ser de més de deu punts i les visitants no van poder reaccionar.

CERDANYOLA
69
PLOMS SALLE REUS
43
CERDANYOLA:
Moreno (14), Marco (6), Tache (11), Diana (4), Peña (3) –cinc inicial–, Eñeso (4), Carrión (11), 9 triples: 4 Vives, 3 Carrión i 1 Tache i 1 Peña. 10/14 tirs lliures. 11 faltes.
PLOMS SALLE REUS:
Diame (10), Adserà (6), Ferran, Domínguez (12), Collante (9) –cinc inicial–, Raja, Pueyo (1), Cabré (5), Monlleó i Faye. 1 triples: Cabré. 6/11 tirs lliures. 20 faltes.
PARCIALS:
17-6, 29-15, 42-27 i 69-43.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)