Més bàsquet

BÀSQUET / ACB

REGAL BARÇA

Anderson, res greu

Alan Anderson seguirà un tractament preventiu al turmell dret després de fer-se dissabte a Màlaga un altre esquinç al turmell dret, que ja s'havia lesionat a la pista del Bilbao. Per sort, l'embenatge que duia va evitar mals majors i no s'ha produït una lesió més greu. L'acció va tenir lloc a 20 segons del final, quan Anderson va trepitjar el peu del jugador de l'Unicaja Roderick Blakney. S'espera que l'aler nord-americà es vagi incorporant gradualment al treball de grup, i no es descarta que pugui participar en el partit de lliga de demà al Palau contra el Meridiano Alacant. Tot i això, l'evolució serà la que marcarà la disponibilitat del jugador, i si no és imprescindible Xavi Pascual podria reservar-lo perquè faci net.

Canvi d'hora.

El matx contra els alacantins al Palau començarà finalment a les 20.00 h i no a 2/4 de 9, com estava previst inicialment, per no coincidir amb el Barça-Betis de copa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)