Més bàsquet

BÀSQUET / ACB

El Gran Canària, cap a dins; l'Unicaja, KO

Un bàsquet de Sergi Llull en l'últim segon va deixar el Fuenlabrada sense jugar la copa i, de retruc, va ficar cap a dins un Gran Canària que va provocar un autèntic terrabastall a Màlaga, apallissant a domicili l'Unicaja (50-67), i va deixar els malaguenys sense copa per segon any consecutiu. El Bilbao, pel seu cantó, tampoc va fallar a casa contra el Cajasol assolint un altre dels bitllets en joc. Així, Penya, Bilbao i Gran Canària –que torna a la copa després d'estar absent el curs passat– van assolir les últimes places i avui estaran en el sorteig a Madrid, que es farà a partir de les 12 del migdia (retransmès en directe per Esports 3 i Teledeporte). El sorteig comptarà amb la presència de Ricky (Regal Barça) i Trias (DKV Joventut).

Valladolid, cap de sèrie.

Els de Porfi Fisac van rubricar una excel·lent primera volta derrotant el Caja Laboral i enfilant-se fins a la quarta posició. Així, seran caps de sèrie junt amb el Regal Barça, el Madrid i el Caja Laboral, equips que eludirà en quarts. Bilbao, València, DKV Joventut i Gran Canària seran els possibles rivals del Barça i els blaugrana només es podrien trobar amb el Madrid fins a una hipotètica la final (enguany els dos primers classificats també són caps de sèrie en semifinals).

.

Aíto, un altre cop a la picota

La desfeta de l'Unicaja va encendre un altre cop els ànims de l'afició del Martín Carpena, que va escridassar l'equip i Aíto. El tècnic, a més, va demanar un polèmic temps mort a tres segons del final amb el partit absolutament decidit, que no va ajudar precisament a apaivagar l'emprenyada dels aficionats. Ahir s'esperava algun moviment oficial de la directiva de l'Unicaja, però no es va produir, malgrat que ara sí que sembla del tot sentenciat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)