Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA FEMENINA

El derbi entre el Girona i el GEiEG, marcat per la lluita

EL GEiEG no s'avança mai però no abaixa els braços

El partit va estar marcat pel nervis i les imprecisions inicials

El Girona es va emportar un derbi que havia començat amb molts de nervis i amb pilotes perdudes, tant del GEiEG com de l'equip local. El partit va estar marcat sobretot per les tasques defensives i el Girona va aconseguir la victòria, gràcies al fet que va poder marcar el ritme del joc i va tenir més encert en els moments que el GEiEG havia escurçat les diferències.

Les locals van començar el partit avançant-se en la puntuació amb un parcial de 9-2 els primers cinc minuts de joc, tot i que no tenien el partit dominat. A partir d'aquí, el Girona va anar augmentant les diferències fins que va arribar a guanyar de 13 punts a la mitja part.

Després de la represa, la tònica del partit va continuar en el mateix sentit, i les de l'UNI van continuar ampliant diferències fins que van aconseguir un màxim avantatge de 16 punts. Aquí va arribar la reacció de les grupistes i, amb una defensa zonal i una pressió a tota la pista, van poder escurçar a poc a poc l'avantatge que tenia el Girona.

Al començament del quart període, el GEiEG va posar el Girona contra les cordes i es va situar a només 4 punts amb tres triples consecutius. Malgrat això, el Girona va reaccionar i amb una millora defensiva va encarar amb tranquil·litat el final del derbi.

El Girona, amb aquesta nova victòria, ja suma sis jornades seguides guanyant i es manté fermament en el segon lloc de la classificació a només un triomf del primer classificat, el Lima Horta amb què s'enfrontarà el partit del cap de setmana vinent.

GIRONA FC
62
GEiEG
52
GIRONA FC:
Ribas (17), Marcé (8), Rosanas (5), Bou (18), Sánchez (8)–cinc inicial–, Gelabert (3), Ros, Soler (3), Peñarrubia. 5 triples: 2 Bou, 1 Soler, Sánchez i Marcé. 19/31 tirs lliures. 24 faltes.
GEiEG:
Rodríguez (9), Moreno (3), Quintana (28), Xargay (2), Roig (9)–cinc inicial–, Teixidor, Gallegos, Pérez, Arboleas (1). 3 triples de Rodríguez. 4/11 tirs lliures. 24 faltes. Eliminada: Arboleas.
PARCIALS:
16-9, 31-18, 38-44, 62-52.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)