FCBQ

BÀSQUET / 3a CATAL.

LA SELVA 63 - CAMBRILS 58

Un desajust defensiu va fer que La Selva es compliqués les coses només començar. El conjunt local, però, va saber arreglar la situació gràcies a un molt bon segon període que els va permetre anar als vestidors 3 punts per davant. Una defensa zonal del Cambrils tot just començar la segona meitat va crear problemes a La Selva, que fins al minut 35 no va començar a anotar i a atacar amb facilitat la defensa visitant. Les diferències van mantenir-se sempre superiors a dos punts i el Cambrils ni amb l'ajuda de Martínez –4 triples– va poder capgirar la truita. El resultat final manté el Cambrils com a tercer classificat, però redueix la diferència entre els dos equips a només dues victòries.
LA SELVA:
Casas (12), A. Bosque (7), Molina (4), Segurana (5), Mas (8) –cinc inicial–; Arias (9), Cortés (2), M. Bosque, Kobe (12), Roca (3) i Garriga (2). 8 triples (2 Casas, 2 Kobe, 2 Mas, Segurana i A. Bosque). 10/16 en tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Casas.
CAMBRILS:
V. Blasco (17), Berenguer (2), Martínez (18), I. Esteva (11), Riballo –cinc inicial–; Ribó, Sanfilippo, Lázaro (1), Bravo, C. Blasco (9). 6 triples (4 Martínez, C. Blasco i Esteva). 16/23 en tirs lliures. 19 faltes.
PARCIALS:
14-19, 20-12, 11-9 i 18-18.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)