L'ADT cau contra el Prat en un partit que havia pogut remuntar

Una sèrie d'errades en els últims minuts, la clau de la desfeta

Mateo Rubio
ENTRENADOR DE L'ADT
«El Prat ha començat més intens que nosaltres, però amb el treball constant hem estat capaços de capgirar la situació. Hem estat superiors en tots els aspectes, però en els moments importants hem fallat»
«No guanyem i és evident que hem d'ajustar alguns detalls, però també és veritat que l'equip està treballant bé i, per tant, abans o després tornarem a guanyar»

A quatre minuts del final els homes de Mateo Rubio manaven en el resultat amb un avantatge de set punts (59-53), però les pilotes perdudes, un contraatac frustrat per unes passes i els tirs fàcils que no va entrar van permetre al Prat capgirar el resultat i emportar-se una victòria que va veure perillar.

Els de Torreforta van sortir tous en defensa i una mica endormiscats, però en el segon quart van ser capaços de canviar la tònica del partit i millorant la intensitat defensiva van aconseguir arribar al descans amb tot el partit per decidir. De fet, a tres minuts del final de la primera meitat l'ADT va frenar l'atac dels barcelonins, liderats per Ventura i Barrera, amb 10 punts cadascun durant els primers vint minuts. La combinació ofensiva de Riu i Marco, amb el coixí aportat inicialment per Aramburu i Cage els va permetre retallar fins a reduir la diferència a la mínima expressió (37-38).

Després de la represa, els dos equips van sortir desencertats en el tir i forts en defensa. Un tir lliure de Stribling va forçar l'empat a 38 i, a partir d'aquí, es van succeir les alternances en el resultat, però amb distàncies massa curtes per resultar decisives. La balança no va inclinar-se a favor de cap dels dos equips i el quart va acabar amb un empat a 49 a l'electrònic. L'ADT va ser superior en tots els aspectes, però a l'hora de la veritat, quan ja s'havia avançat amb un cert marge, va començar a fallar-li tot. El Prat va treure profit de les inseguretats locals i amb dos triples de Barrera van posar-se amb tres punts de marge amb el 62-65. Ni el temps mort demanat per Mateo Rubio va ser suficient per corregir la mala dinàmica de l'equip.