Més bàsquet

BÀSQUET / 1a CATALANA

Guanya el treball en equip del Sant Narcís

LA GARRIGA
56
SANT NARCÍS
77
LA GARRIGA:
Rius (2), Godia (12), Valero (10), Casamona (4), Garcia –cinc inicial–, Hernández (22), Corominas, Casamiquela (2), Ivanes, Mutombo, Soto (4), A. Hernandez. 5 triples: 3 Hernández, 1 Godia i Valero. 9/13 tirs lliures. 12 faltes.
SANT NARCÍS:
Baronat (6), Mondejar (11), Llinàs (5), Pujolràs, Comellas (3) –cinc inicial–, Clavaguera (15), Heras (5), Rodríguez (2), Carreras (14), De Pedro, Prat (3), Olascoaga (12). 10 triples: 3 Carreras, 2 Mondejar, 2 Olascoaga, 1 Prat, Comellas i Heras. 7/11 tirs lliures. 19 faltes.
PARCIALS:
9-19, 18-16, 16-20, 13-22
COMENTARI:
El Sant Narcís va fer un partit seriós i va sortir a la pista concentrat i organitzat en el joc per emportar-se la victòria. Els gironins van aconseguir guanyar en una pista adversa, ja que feia 8 anys que no guanyava La Garriga a casa. Els homes de Francesc Linares van desplegar una tàctica disciplinada, en què el joc en equip i l'enllaç entre tots els jugadors gironins va ser clau per emportar-se aquesta victòria treballada, a més d'un bon atac contra la defensa zonal dels locals. El Sant Narcís va desplegar una defensa sobre els homes clau de La Garriga que va fer que no poguessin jugar còmodament
.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)