Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA FEMENINA

El Girona continua viu tot i la derrota

L'Uni comença bé el partit, però l'Igualada de seguida domina el ritme del partit

La defensa zonal del local trenca una ratxa d'onze victòries consecutives

El Girona, malgrat els esforços que va posar per remuntar el partit, no va poder capgirar l'avantatge que va agafar l'Igualada en el tercer quart del matx.

Durant els primers cinc minuts, l'enfrontament va estar igualat, però l'equip local no va tardar en reaccionar i va anotar un parcial de 8-0 que el deixava amb avantatge per encarar el segon període. Aquí, el Girona, que no es va deixar intimidar, va tornar a ensenyar les dents i es va posar novament dins el partit i així va aconseguir reduir la distància de què gaudia l'Igualada en el marcador, només a 4 punts.

A la segona part, l'equip local va sorprendre les gironines amb una defensa en zona que les va deixar descol·locades i no van saber atacar. Va ser aleshores que les igualadines, gràcies al seu encert, van aprofitar per ampliar diferències, que van ser insalvables per al Girona.

Malgrat aquesta derrota, les gironines encara tenen possibilitats de quedar entre els quatre primers equips classificats per optar el títol.

Amb aquesta derrota, el Girona trenca la seva bona ratxa, en què portava 11 jornades consecutives sense conèixer la derrota.

IGUALADA
83
GIRONA FC
68
IGUALADA:
Pujol (16), Martínez, Minguet (19), Icart (12), Vives (22) –cinc inicial–; Bargalló (2) Julvez, Martín (4), Freixas (8). 6 triples: 2 Pujol, 2 Minguet i 2 Icart. 13/18 tirs lliures. 16 faltes.
GIRONA FC:
Sole (4), Ribas (13), Ros (8), Bou (15), Soler –cinc inicial–; Masó (11), Marcé, Rosanas, Domingo, Martoradno (4), Peñarrubia (11), Tubau (2). 4 triples: 3 Peñarrubia i Ros. 7/13 tirs lliures. 18 faltes.
PARCIALS:
20-13, 31-27, 58-45, 83-68
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)