Més bàsquet

BÀSQUET / LEB PLATA

El rival ja no importa

L'ADT vol posar fi a Illescas a la ratxa de cinc desfetes consecutives que acumula

Mateo Rubio
ENTRENADOR DE L'ADT
«Guanyar o guanyar, aquest és el nostre objectiu. Ens plantegem el partit com si fos una gran cita»
«Jugar fora de casa mai és fàcil i menys amb un equip com l'Illescas, que necessita guanyar. El resultat de la primera volta no ens pot servir de referència, perquè els dos equips han canviat»
«Tenen dos jugadors interiors molt grans [Txubrevitx i Laso] que seran difícils de defensar. Anirem amb compte amb García i Machuca, que tenen molta capacitat anotadora»

Gairebé ningú recorda que fa cinc jornades l'ADT tenia un 10-5 de balanç i que lluitava legítimament per tenir avantatge de camp en la primera eliminatòria d'ascens. I és que des d'aleshores, sigui pel calendari –Àvila, Tíjola, Rioja, Andorra i Prat– o sigui per les circumstàncies pròpies del joc, l'equip ha enllaçat cinc desfetes que comencen a complicar-li fins i tot l'accés al play-off.

Per això, arribats aquí, ja no importa el rival i la victòria és l'únic que val. Començant per aquest vespre a la pista de l'Illescas, conjunt que tot just acredita un 7-14 de balanç i que a Riu Clar va veure les estrelles (89-49), però que en el mateix tram en què els de Rubio han perdut cinc partits han obtingut tres victòries –Mobel, Corunya i Santurtzi–. En qualsevol cas, d'aquell equip que va visitar Tarragona el novembre hi ha dos jugadors, Muñoz i Biyombo, que ja no en formen part perquè el Fuenlabrada (ACB), equip que té l'Illescas com a vinculat, els ha reclutat.

Illescas - ADT
20.30 h
Andorra - la Rioja
20.30 h
Mallorca - Mobel
21.00 h
Regal Barça - Corunya
21.00 h
Guadalajara - Santurtzi
21.00 h
Extremadura - Àvila
21.00 h
Prat - Tíjola
21.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)