Més bàsquet

BÀSQUET / LEB OR

La força del Serrallo, a prova

El CBT vol confirmar el bon moment amb el quart triomf seguit com a local

El Melilla busca la victòria en el seu partit número 500 a l'Adecco Or

Debutarà Zach Moss, l'última incorporació de l'equip de Gonzalo García

Berni Álvarez
ENTRENADOR DEL CBT
«Amb el Melilla, com sempre, haurem d'estar molt pendents del joc interior. Montañana, Vega, Moss i Footage ens poden fer molt mal. Detrick i Jiménez marcaran el ritme de l'equip»
«És un partit difícil perquè el Melilla és un equip destinat a estar a dalt, però nosaltres tenim menys pressió i si juguem sense por som més atrevits i això ens beneficia»
«És una oportunitat per treballar l'objectiu que ens vam plantejar en l'inici de la segona volta, fer-nos forts a casa»
Gonzalo García
ENTRENADOR DEL MELILLA
«El Tarragona ha crescut molt. En la primera volta els va costar arrencar, perquè eren un grup totalment nou i inculcar una filosofia de joc nova sempre és complicat»
«Hem de sortir amb una defensa agressiva des del primer minut i no només pel nivell del rival, sinó perquè ens toca jugar en una pista molt dura»

La jornada passada el CB Tarragona va demostrar en derrotar el Lleó (90-79) la força que li dóna jugar al Serrallo i que, per ara, li ha permès guanyar els últims tres enfrontaments que hi ha disputat. Aquesta jornada, els homes de Berni Álvarez tenen l'oportunitat de reafirmar la fama de dura que està agafant la seva pista contra un dels més perillosos de la categoria, el Melilla. Els de la ciutat autònoma són vuitens, empatats a tretze victòries amb el Canàries i el Girona, després de la inesperada ensopegada que va tenir el cap de setmana passat amb el Navarra (74-76), que li va costar dues posicions en la taula i que suposa un obstacle en el seu pla d'assentar-se en posicions de play-off. Si aquesta necessitat no és prou motivació per als visitants, a més a més, comptaran amb l'al·licient d'intentar commemorar amb un triomf el partit número cinc-cents en la categoria.

Detrick i els triples.

Per celebrar aquesta fita tan assenyalada de la millor manera possible, el Melilla disposa d'un equip molt complet i que aquesta setmana ha recuperat el base Jorge Fernández (4 punts i 2,3 assistències) que tornarà a estar a disposició de Gonzalo García després de perdre's l'últim duel per culpa d'una intoxicació alimentària. L'aler austríac Jason Detrick és el referent ofensiu de l'equip, títol que mereix inqüestionablement després de la sortida del nord-americà Robert Glenn, que no va arribar a adaptar-se al bàsquet europeu. Detrick és el quart màxim anotador de la competició, el quart millor rebotejador i el segon més encertat en els llançaments de tres (37/81). Així, Detrick juntament amb Javier Vega (20/53) són els homes clau a l'hora de situar el Melilla com l'equip amb més punteria llançant triples (38%).

Pel que fa a punts anotats, el valencià Miguel Montañana (7,9 punts i 5,2 rebots) és el segon home més perillós. També s'haurà de vigilar de ben a prop una de les darreres i més encertades incorporacions de l'equip, Jeffrey Foote (8,9 punts i 6,9 rebots), que està fent una notable progressió ascendent que l'acredita com un jugador amb un potencial que encara no s'ha espremut al màxim. Arrodonint l'equip i fent la tasca de director hi ha un dels millors passadors de l'Adecco Or, Jorge Jiménez (6,5 punts i 3,7 rebots).

La nova cara del Melilla serà el nord-americà Zach Moss, el substitut de Glenn, que prové de l'Orleans Loiret Basket de la lliga francesa. Moss debutarà a la pista tarragonina perquè, tot i que va vestir-se de curt en el partit del Navarra, no va jugar ni un minut.

Per part del CBT, Ross serà dubte, ja que per culpa d'un virus estomacal fa dos dies que no menja res i fins ahir no va aixecar-se del llit i Fornas que es ressent d'algunes molèsties musculars.

LA JORNADA

CBT - Melilla
20.30 h
Cl. Rincón - Burgos
20.30 h
Palència - Girona FC
20.30 h
Lleó - La Palma
20.45 h
Breogán - Osca
20.45 h
Alcázar - Navarra
20.45 h
Múrcia - Lleida
21.00 h
Ourense - Obradoiro
21.00 h
Canàries - Càceres
22.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)