Més bàsquet

BÀSQUET /1a CATALANA FEMEN.

El derbi entre el Banyoles i el llagostera va estar disputat tot i el resultat LLAGOSTERA 50 - BANYOLES 83

Tot i la diferència final en el marcador, el derbi femení de la jornada va estar disputat i igualat fins al tercer període. El Llagostera, que ocupa les parts baixes de la taula, va plantar cara a un Banyoles que lidera la classificació de manera indiscutible. Les locals van sortir a la pista molt concentrades i van jugar de tu a tu amb les visitants, que no van tenir un bon encert de cara a cistella en els moments inicials, cosa que va aprofitar el Llagostera per dominar en el marcador fins a la mitja part. En el tercer període, un parcial de 5-20 va trencar el partit, i va deixar el Banyoles amb una diferència àmplia que el Llagostera no va saber reduir. L'últim període va ser un tràmit.
LLAGOSTERA FORN SANT ANTONI:
Tejedor (21), Freixas, Castelló (6), Vidal (7), Viñas (12) –cinc inicial–; Manció (3), Casabella (4), Mas, Traiter (7), Boadella, Bots. 2 Triples: 1 Menció i Tejedor. 8/19 tirs lliures. 31 faltes. 2 eliminades: Castelló i Viñas.
BANYOLES:
N. Trabal (14), Camps (2), Teixidor (14), H. Trabal (17), Roquero (9) –cinc inicial–; Bosch (4), Font (6), Duran (6), Pla (15). 7 triples: 2 Roquero, H Trabal, Pla i Teixidor. 27/41 tirs lliures. 20 faltes.
PARCIALS:
18-12, 29-26, 40-54, 50-83
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)