Més bàsquet

BÀSQUET / COPA CATALUNYA FEM. (ASCENS)

El líder es fa valer davant el Girona

El Girona va visitar la pista del líder Reus i va sortir amb les idees clares tant en atac com en defensa. Després d'un primer quart profitós per a les gironines, la tònica va seguir fins al descans, amb un joc fluid en atac i una defensa pressionant que permetia mantenir la diferència de sis punts.

Però al tercer quart l'equip reusenc va fer tota una demostració física, al mateix temps que quatre triples de Bal·lare (21 punts ahir) giraven la truita del costat local abans d'arribar a l'últim període amb 50-45 (21-10 de parcial).

La igualtat va ser màxima en els últims minuts, arribant a l'últim minut i mig amb 58-57 per al Reus. Però les opcions gironines de remuntar no van resultar i quatre faltes comeses per les gironines van resultar en un 8/8 en tirs lliures i una victòria més per al líder.