Més bàsquet

BÀSQUET / 1a CATALANA FEMEN.

LA SELVA 41 - PLOMS SALLE REUS 51

Les locals van dominar el joc al començament del partit, gràcies a un parcial inicial de 8-2 i a una bona defensa. Tot i això, les jugadores plomistes van saber reaccionar i van arribar al descans amb 9 punts d'avantatge. La superioritat de les visitants es va fer manifesta en el tercer i en l'últim quart. L'equip reusenc va millorar la circulació de la pilota i, de mica en mica, va anar agafant una renda que va arribar als 20 punts. La relaxació i les rotacions de les reusenques van permetre que la Selva pogués maquillar el resultat. / EL 9