FCBQ

BÀSQUET / 1a CATALANA FEM.

Sentencien el partit quan volen

LA SELVA
35
NEMSER TGN
53
LA SELVA:
Bosch (4), Ferreres, Boleda (9), Serra (1), Cabré (8) –cinc inicial–; López (4), Poblet (5), Oliver (2) i Casanovas (2). 1 triple: Poblet. 6/8 en tirs lliures. 11 faltes.
NEMSER TGN:
Morales (6), Fort (16), Andreu (9), Domingo (8), García (2) –cinc inicial–; Piñol, Cos, Martín, Moreno (5), Villegas, M. Martí (3) i M.C. Martí (2). 3 triples: 1 Andreu, 1 Morales i M. Martí. 3/9 en tirs lliures. 14 faltes.
PARCIALS:
11-19, 12-6, 6-9 i 6-19.
COMENTARI:
El TGN va començar molt bé el partit a la pista de la Selva, amb molta superioritat i no donant possibilitats al rival. Després del contundent parcial d'inici de 0-11, les visitants es van relaxar i van oferir un joc molt hepàtic que va fer que arribessin al descans amb un resultat molt ajustat, només amb un avantatge de dos punts. Les jugadores locals no van aconseguir situar-se davant en cap moment, però no va ser fins començat l'últim període que les tarragonines van trencar el partit amb un parcial de 4-17. Amb aquesta victòria, el Nemser TGN es manté en la lluita per la quarta posició.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)