Més bàsquet

ACB

ASSIGNIA

El Nou Congost té la paraula

El tècnic del Manresa apel·la a l'afició com a clau de la salvació

Si guanya mantindrà la plaça a l'ACB faci el que faci el Menorca

El Manresa té demà l'oportunitat de sentenciar a una jornada del final de la lliga regular la seva permanència en la lliga ACB. Els manresans han de guanyar l'Estudiantes i no haver d'esperar que el Menorca ensopegui dijous a la pista del Bilbao. El tècnic del conjunt del Bages, Jaume Ponsarnau, va sortir ahir per reclamar el factor clau per la permanència: «Som afortunats de tenir aquest partit a casa, amb la nostra gent, i necessitarem el màxim de suport, perquè no estem forts. Tenim problemes físics i necessitem trobar la força que ens dóna el factor Congost.» El tècnic del Manresa vol deixar enrere ja el partit a la pista del Menorca, la primera oportunitat que va tenir el conjunt català per sentenciar la seva permanència: «Vam haver de donar resposta a cistelles mentals importants del Menorca, però sempre la vam donar, i aquest és el mèrit que vam tenir; mentre que en la segona part vam trobar la inspiració del Román amb 23 dels seus 26 punts i també ens va ajudar la força mental que va tenir l'equip per competir fins al final.» Quant el partit contra l'Estudiantes, serà molt difícil tenint en compte que l'equip madrileny encara té possibilitats de classificar-se per disputar el play-off. Els manresans ja van ser capaços de guanyar a la pista de l'Estudiantes (67-77) en la primera volta. Per al partit de demà al vespre encara queden entrades que oscil·len entre els 15 i els 35 euros. En el cas que el Manresa perdés i el Menorca guanyés, encara quedaria una altra oportunitat, que seria guanyar a València en l'última jornada o bé que el Menorca no guanyi en l'últim partit de la lliga regular contra el Madrid a la pista de Maó.

Majstorovic, dubte.

El pivot no es va entrenar amb l'equip i el cos tècnic vol veure com evoluciona dels seus problemes a l'esquena per saber si podrà disposar d'ell. La resta dels jugadors s'han entrenat amb normalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)