ACB

Madrid, favorit; Unicaja, no

Copa. El Madrid surt com a gran favorit en el duel madrileny contra un Fuenlabrada que ja ho ha fet tot i el Banca Cívica posa a prova el delicat moment de l'Unicaja en el derbi andalús

Si un duel inicialment no tenia un favorit clar, aquest és el derbi andalús que enfronta l'Unicaja, que arriba en el seu pitjor moment, amb el Banca Cívica, que intenta des de fa anys fer alguna cosa gran. De moment, sempre n'ha quedat a les portes. Els de Joan Plaza, que recuperen Paul Davis que es va perdre el darrer partit de lliga ACB contra el Madrid. Els sevillans tenen clar que tenen una oportunitat única per enfonsar el seu veí i donar un cop d'efecte. El tècnic català Joan Plaza considera que l'equip està preparat per al repte: “Aquest any tenim jugadors amb prou experiència per saber jugar partits d'aquestes característiques, en què hi ha molts factors en joc, la seva experiència podria ser determinant.”

El duel madrileny no ha de tenir història. L'única que pot tenir és la d'una victòria contundent si el Fuenlabrada no és capaç de mantenir la intensitat necessària que li ha donat bons resultats. Sense talent, sense recursos ofensius, els de Porfi Fisac saben i són conscients que són el convidat de pedra, això sí, hi són per mèrits propis. Però uns mèrits que van assolir sobretot quan encara hi havia a la plantilla un trio decisiu: Ayón, Sené i Barton. Sobretot el pivot mexicà abans de marxar als New Orleans. Els dos duels que han tingut aquesta temporada els blancs han arrasat de 20 punts al Fuenlabrada en derbis que no han existit. Tot indica que avui al Sant Jordi es viurà el tercer capítol de l'entrega. D'altra banda, Ferran Laviña va confirmar ahir que no té res com s'havia dit sobre un possible virus i podrà jugar. Les dues aficions madrilenyes són les menys nombroses i no s'espera una bona entrada.

Si ets favorit ho has de demostrar a la pista; si guanyem no serà en absolut cap sorpresa
Joan Plaza
TÈCNIC DEL BANCA CÍVICA
Hem de saber ser intel·ligents i no entrar en el joc del Fuenlabrada; hem d'imposar el talent
Felipe Reyes
PIVOT DEL MADRID
106
assistències.
Pablo Prigioni és el primer jugador que arriba a les 100 en la copa. i Iguala Villacampa com a líder en recuperacions (44).
15
punts
era el llindar a partir del qual les anotacions de Jimmy Baron es traduïen en victòries del Lagun Aro. Ahir (22 i derrota) es va trencar.
9
de diferència.
Era la màxima remuntada que s'havia fet en una segona meitat. Ahir el Caja Laboral va aixecar un -10 (28-38).
247
dies.
Maciej Lampe va tornar a jugar després de més de vuit mesos (14 de juny, amb l'Unics) per una lesió de maluc.
1993
Vint edicions.
L'últim títol del Madrid va ser contra la Penya (74-71) a la Corunya. Si no el guanya ara, haurà estat 20 anys en blanc.
Si fa falta, jugarem amb l'obligació i la pressió que té el Madrid per guanyar. Nosaltres no
Sergio Sánchez
BASE DEL FUENLABRADA
Davis és un referent per al joc seu joc, el més important és minimitzar el seu efecte
Chus Mateo
TÈCNIC DE L'UNICAJA
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)