ACB

“No ens podem permetre el luxe de relaxar-nos”

Copa. Xavi Pascual es va mostrar satisfet pel treball, sobretot, dels exteriors, que no van permetre tirs còmodes als llançadors de l'Alacant

El tècnic Xavi Pascual es va mostrar satisfet tot i no estar cent per cent content. El blaugrana va fer una anàlisi del matx: “Hem fet un bon partit, hem controlat el rebot i també els seus tiradors, que són extraordinaris.” Pascual també va destacar la defensa dels exteriors: “No han trobat tirs oberts ells. Tenim bona part de culpa del que ha passat en el partit.” El màxim responsable blaugrana va subratllar que vol intensitat els 40 minuts: “Juguem pel públic i no ens podem permetre el luxe de tenir cinc minuts en què pensem ja en les semifinals, per això no he volgut que desconnectem; Sada ha estat extraordinari en tot. Ha marxat amb 0 punts i ha estat un dels millors equips.” Pascual també va parlar del rival a semifinals: “Arriba perfecte a la competició perquè no té Eurolliga. Físicament és un dels millors equips.”

EL RIVAL A SEMIFINALS

“El Caja Laboral arriba perfecte a la competició perquè no té Eurolliga”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)