FCBQ

Amb cinc n'hi ha prou

Copa Catalunya. Els gironins van sobreposar-se a sis baixes i amb un ritme controlat van treure petroli de la seva visita a Castellar

ONYAR 79


CASTELLAR 59


Victòria de prestigi d'un Onyar ni més ni menys que amb sis baixes, que va poder aconseguir el triomf controlant el ritme de partit amb només cinc jugadors sèniors.

El Castellar només va manar al primer quart, ja que a partir del segon els gironins van saber alentir el ritme del joc amb intel·ligència. I és que pràcticament només van jugar cinc jugadors, amb el suport molt puntual d'algun dels tres sub-21 que van viatjar amb el primer equip. La defensa visitant va ser impecable, controlant els dos interiors desequilibrants del Castellar. El domini del rebot i les defenses alternatives van fer la resta per arrodonir el quart triomf de la temporada de l'Onyar.

CASTELLAR: García (5), Roure (19), Ewulu (7), Algar i Cadafalch (5) –cinc–; Comellas (2), Benítez (17), Cutrina i González (4). 7 triples: 4 Roure, 2 Benítez, 1 Cadafalch. 6/9 t.ll. 19 faltes. Eliminat: Comellas. ONYAR: Sacot (13), Dos Santos (18), Mbappe (10), Candelario (10) i Juanola (19) –cinc–; Barrasa (4), Rodríguez i Vives (3). 6 triples: 3 Sacot, 1 Mbappe, 1 Candelario, 1 Juanola. 9/16 t.ll. 14 faltes. PARCIALS: 23-13, 10-12, 11-31 i 17-23.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)