FCBQ

La zona atura l'Onyar

Copa Catalunya. L'equip gironí va tornar a patir les baixes en el joc interior i, en aquest cas, la defensa de zona d'un Barberà superior

BARBERÀ 92


ONYAR 70


L'Onyar, de moment, no pot reaccionar, tocat per les baixes i els resultats, que el mantenen en la darrera posició de la classificació. L'equip gironí va lluitar i competir ahir contra el tercer classificat, el Baricentro Barberà, que va aprofitar les baixes locals i la seva superioritat i profunditat de banqueta.

En el primer quart els de Miquel Martínez es van mantenir dins el partit, tot i que es van trobar una defensa de zona, que l'equip visitant va mantenir durant 40 minuts. Els exteriors de l'Onyar van patir en cada penetració davant la zona de l'equip rival, que va anar al descans amb un clar avantatge (26-42) després d'un bon segon quart. En la represa l'Onyar va mantenir el ritme anotador del Barberà i va empatar el tercer període. Però en l'últim, a manca de cinc minuts, la benzina es va acabar i el resultat es va engrandir.

ONYAR: Sacot (9), Dos Santos (11), Pons, Candelario (2) i Juanola (19) –cinc inicial–; Lucious Jr. (22), Lozano i Martorell (1). 8 triples: 3 Lucious, 2 Sacot, 2 Juanola i 1 Pons. 6/10 en tirs lliures. 19 faltes personals. Eliminat per faltes: Dos Santos. BARBERÀ: Balta (15), Murva (8), Mas de Xaxars (19), Llull (6) i Vilches –cinc inicial–; Forné (15), Soumah (7), Olaguibe (1), Vico (8) i Bernuz (13). 10 triples: 5 Balta, 3 Forné i 2 Mas de Xaxars. 12/21 en tirs lliures. 16 faltes personals. Cap eliminat. PARCIALS: 10-17, 16-25, 22-22 i 22-28.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)