FCBQ

L'Escala fa aigües en defensa

L'ESCALA 77

MONTGAT 98

MONTGAT: Parera (2), Baluda (13), Toledo (2), Aibar, Álvarez (2) –cinc inicial–; Sánchez (12), Duran (6), Sardà (34), González (6), Balletbó (11), Franch (10). 10 triples: 3 Sardà, Balletbó, 2 Franch i Baluda. 26/36 en t. ll. 27 faltes. HOTEL NIEVES MAR L'ESCALA: Capella (16), Martini (15), Company (11), Esponella (6), Usan –cinc inicial–; Alonso (8), Costey (5), Cantenys (2), Saidu (4), Danés (10). 8 triples: 4 Martini, 2 Danés, 1 Costey i Esponella. 26/36 tirs lliures. 30 faltes. PARCIALS:27-20, 32-17, 18-24 i 21-16. COMENTARI:
Derrota de l'Escala, que va estar molt malament en defensa. Al minut 25 els visitants perdien per 30 (72-42). Va haver-hi reacció al darrer quart, quan l'Escala es va acostar a 11 (81-70), però al final l'equip local va sentenciar.