Més bàsquet

Anna Cruz i les Lynx, a un sol pas de la final

WNBA. Les Mercury de Marta Xargay han de vèncer demà per forçar el tercer partit

El primer assalt de la final de l'oest en l'WNBA, al millor de tres partits, se'l van endur les Minnesota Lynx, que van fer valer el factor pista per situar-se a un sol pas de la final (67-60). Imprescindible va ser la feina de Maya Moore (19 punts) i el domini del rebot, en especial a través de Brunson (19). Anna Cruz va actuar 28 minuts, sortint de banqueta, amb 2 punts i 1 assistència. I això que, d'entrada, les Phoenix Mercury de Marta Xargay –la gironina, titular, va firmar 7 punts, 5 rebots i 4 assistències en 26 minuts– van començar amb força (12-21, 8'). La defensa local havia situat les coses a lloc en el segon quart (parcial de 20-2 i 32-23, 15') i no va deixar ja la iniciativa. Demà, el segon duel, a Phoenix.