FCBQ

Arriba el primer triomf arbucienc

ARBÚCIES 76 MATARÓ 67

MATARÓ: Colomé (18), X. Traver, Sánchez (13), M. Traver (16) i Cuixart (3) –cinc inicial–; Shon, Varela (1), Serra, Fernández (6), Genisans i Lluch (10). 7 triples: 3 Colomé, 2 Fernández, 1 Lluch i M. Traver. 16/26 en tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminats: Varela i Sánchez. ARBÚCIES: Noguera (6), Sánchez (2), Masnou (13), Juvanteny, Masó (16) –cinc inicial–; Condom (6), Canaleta (7), Román (16), Vilà (8), Vilaginés (2). 4 triples: 2 Masnou i 2 Vilà. 10/24 en tirs lliures. 24 faltes. PARCIALS: 18-11, 11-23, 15-15 i 23-27. COMENTARI: Primer triomf de l'Arbúcies en un partit intens en què els visitants van sortir amb molt de ritme però sense encert. En el segon període van arribar els punts i amb un 11-23 l'Arbúcies va arribar al descans amb avantatge (29-34). En la represa la igualtat va ser màxima i tot es va resoldre en l'últim quart. Dos triples van donar la iniciativa als locals, però un 0-10 donava marge a l'equip selvatà, que ja no deixaria escapar el partit.