FCBQ

Presentació amb final amarg

Copa Catalunya. El base visitant Lladó frena el Sol Gironès en els darrers minuts

SOL GIRONÈS 60 CÍRCOL 63

SOL GIRONÈS BISBAL BÀSQUET: Montiel (8), Castillo (3), Mitjà (6), Nieto (6), Poch (12)–cinc inicial–; Macau (2), Vilà, Ramírez (3), Oliva (6), Frau (10), Sansabrià (2) i Soler (2). 3 triples: Ramírez, Mitjà i Castillo. 9/15 tirs lliures. 20 faltes. CÍRCOL CATÒLIC: Ferrer (13), Callau (4), Viñallonga (9), Pou (3), Gotzens (8) –cinc inicial–; Lladó (14), Verdu (7), Jerez (5), Colom, Carreras i Forteza. 7 triples: 2 Gotzens, 2 Lladó, 1 Ferrer, Viñallonga i Verdú. 8/14 tirs lliures. 20 faltes. Eliminat: Ferrer. PARCIALS: 14-24, 18-11, 13-12 i 15-16. COMENTARI: El Bisbal Bàsquet no va poder refer-se de la contundent derrota de la jornada anterior, tot i l'escenari propici, contra un rival directe i amb un pavelló ple el dia de la presentació dels equips. El partit no va començar bé per als bisbalencs, que van veure com a còpia de triples el Círcol Catòlic s'escapava (8-20 d'inici). La millora defensiva del conjunt local en el segon període va ajustar el marcador, que al descans només donava tres punts d'avantatge als badalonins. Sortint dels vestidors, les defenses van ser més fortes que els atacs i, tot i que sempre amb diferències mínimes, el Círcol va estar al davant del Bisbal fins al 53-52 del minut 35. Va ser llavors quan el base visitant Andreu Lladó va carregar-se el seu equip a l'esquena i, anotant 9 punts en els darrers minuts, va acabar decantant la balança cap al costat badaloní. Els Sol Gironès va disposar d'un últim tir llunyà per dur l'enfrontament a la pròrroga però, continuant amb la dinàmica de desencert que el conjunt empordanès va patir durant tot el matx, aquest no va entrar.