FCBQ

La defensa dóna el tercer triomf a la Bisbal

Copa Catalunya. Cinc triples seguits en l'últim quart enterren el conjunt visitant

Tercer triomf i segon a casa de la Bisbal, que va
mostrar un bon to defensiu durant tot el partit, aspecte clau al final per explicar la victòria. I és que en una primera part igualada i amb poc encert de tots dos equips, ser forts al darrere va ser necessari i obligat. Així ho van entendre els de Lluís Feliu, que a meitat del segon quart van tenir molts problemes per córrer en perdre el control del rebot defensiu. Després del descans (27-24), a la fi es van escalfar els canells de Montiel i companyia. Un 14-3 de sortida va trencar el partit (41-27). En el darrer quart i després d'un triple inicial badaloní (48-40), cinc triples locals van acabar sentenciant el matx.

SOL GIRONÈS 75 MINGUELLA 47

SOL GIRONÈS LA BISBAL: Montiel (17), Vilà (8), Ramírez (7), Nieto (11), Frau (4) –cinc inicial–; Macau (6), Castillo (6), Mitjà (5), Poch (6), Oliva (4), Jordà (1) i Soler. 7 triples: 2 Vilà, 1 Montiel, Macau, Ramírez, Mitjà i Nieto. 6/11 en tirs lliures. 17 faltes personals. MINGUELLA: Tomeu (6), López, Esteve (2), Navarro (16) i Méndez (4) –cinc inicial–; Ribó (14), Prat (2), Llongueras (1), Ibáñez, Usatorre (2). 4 triples: Navarro. 5/8 en tirs lliures. 14 faltes. PARCIALS: 11-9, 16-15, 21-13 i 27-10.