FCBQ

Es deixen anar

Copa Catalunya femenina. El Bencriada competeix fins als darrers minuts, en què abaixa els braços

El Bencriada no va poder guanyar en una pista de la qual ja sabia que era difícil sortir victoriós. El marcador final, però, no va reflectir el que es va veure a la pista durant els primers 35 minuts, en què la manca d'encert va impedir al conjunt visitant arribar a un final ajustat. El Grup Barna no va permetre a les visitants cap llançament fàcil, i en atac es va dedicar a moure la pilota entre fora i dins. Les banyolines arribaven a la primera ajuda, però no a la segona. Amb 10 punts de desavantatge i quatre minuts per jugar-se, el Bencriada va fer el que no havia fer, abaixar els braços i permetre que el conjunt local aconseguís uns avantatges que van arribar fins als 25 punts. Amb aquesta derrota, el Banyoles posa fi a una primera volta que havia començat millor del que ha acabat.

GRUP BARNA 75 BENCRIADA 50

GRUP BARNA: González (16), Torrón (2), Carbonell (2), Balart (10), Garcia (8) –cinc inicial–; Picornell (13), Ricra, Trabal (19), Zabalo (2) i Casadavall (2). 3 triples: 2 Garcia i 1 Picornell. 18/26 tirs lliures. 26 faltes. Eliminades: González, Torrón i Rodríguez. BENCRIADA BANYOLES: Llagostera (10), Thió (8), H. Trabal (7), Corominola (11), Duch (2) –cinc inicial–; Gallegos (3), N. Trabal, Ribes (2), Cantero (2) i Valera (6). 1 triple: Gallegos. 15/19 tirs lliures. 25 faltes. Eliminades: Llagostera i Duch. PARCIALS: 11-9, 32-25, 48-37 i 75-50.