Serrat (4), Comas (23), P. Roquer (10), Parareda (10), Pujadas (6) –cinc inicial–; E. Roquer, Rovira (4), Perelló (5), Expósito, Garriga, Dachs (4), López (2). 7 triples: 4 Comas, 2 Parareda, 1 Perelló. 17/27 en tirs lliures. 23 faltes personals. Eliminat: Parareda.

Fuster (14), Torras (2), Duran (13), Prat (6), Torrent (2) –cinc inicial–; Llamas, Ferrer (6), Masdemont, Gallego (11), Brea (2), Ricart (2). 5 triples: 2 Ferrer, Gallego, 1 Prat. 12/16 en tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminats: Llamas i Fuster.

PARCIALS:

19-18, 11-12, 16-10, 22-17.

COMENTARI:

El CB Sant Gregori va estar a punt de donar la sorpresa i guanyar a la pista del líder, però la diferència en els tirs lliures i un últim quart dolent per als de Llémena van provocar la derrota, en un partit que tenien molt ben encarrilat des del minut 25 (36-38). Al final, el joc dur local, amb moltes mans, i les errades visitants van decidir el resultat.

77

BESCANÓ:
Juanola (1), Barris (15), Julià (10), Muñoz (13), Angelats (6) –cinc inicial–; Martínez (6), Vila (3), Planas, Gironès (15), Parals (6), Font (2). 12 triples: 3 Gironès, 2 Barris, Parals, Muñoz i Julià, 1 Vila. 17/20 en tirs lliures. 23 faltes personals.

78

SALT:
Ferragut (20), Ballester (1), Barnada (7), Mateu (4), Gorga (6) –cinc inicial–; Sacot (17), Capell (4), Bonaventura, Macalou (8), Portaló (7), González (4), Ballell. 8 triples: 4 Sacot, 3 Ferragut i 1 Portaló. 12/18 en tirs lliures. 25 faltes personals.

PARCIALS:

14-27, 28-20, 19-9 i 16-22.

COMENTARI:

Derrota del CB Bescanó en un encontre que va començar dominat pels visitants. El saltencs van arribar a una diferència de 22 punts a favor a mitjan segon quart, gràcies al seu encert en el llançament. A partir d'aquí els locals van augmentar la seva intensitat defensiva i van aconseguir eixugar diferències al descans (42-37). A la represa el Bescanó va aconseguir capgirar el resultat amb rendes màximes de set punts, però el Salt va aconseguir reduir-les i tornar-se a posar al davant en el marcador. En uns últims instants a cara o creu, el Bescanó va aconseguir fer la cistella del triomf, però va ser anul·lada per ser fora de temps.

66

BISBAL B:
Ramírez (5), Font (2), Jordà (4), Oliva (13), Soler (8) –cinc inicial–; López, Pujades (2), Jacomet (6), Curto (13), Sansabrià (4), Yepes (8) i Farreras (4). 2 triples: 1 Ramírez i Soler. 18/26 tirs lliures. 20 faltes.

55

ARENYS B:
Estany (12), Pérez, Puig (11), Ribolón (2), Torres (16) –cinc inicial–; Vidal (1), Bñuel, Sesma, Piñas (7), Garcés (2) i Blanchart (2). 4 triples: 2 Puig, 2 Torres. 7/15 tirs lliures. 22 faltes.
X

PARCIALS:

16-12, 17-7, 18-17 i 15-17.

COMENTARI:

Victòria treballada del Bisbal B que des del primer període va portar la tònica dominant en el partit. Els errors de l'equip local van evitar que la renda de 14 punts aconseguida a la primera meitat fos més àmplia. Els dos darrers quarts l'Arenys B va plantejar dubtes a l'equip empordanès, que va saber gestionar l'avantatge per imposar-se i continuar a la part alta de la classificació.

89

PALAMÓS:
M. Latorre (8), Parejo (9), Castelló (13), Ureña (4), Gubert (12) –cinc inicial–; A. Latorre (7), Iruela (16), Rojas (8), Juanola (11), Vilaplana (1) i Saavedra. 6 triples: 2 Parejo, Castelló, 1 Juanola i M. Latorre. 23/34 tirs lliures. 31 faltes. Eliminats: Ureña i Rojas.

83

TORDERA:
Tresserras, Garcia (12), Fluxe (7), Serrano (17), Magee (17) –cinc inicial–; Gay (4), Newton (12), Copastake (9), Itarrestia (2). 5 triples: 3 Garcia i 2 Newton. 26/36 tirs lliures. 31 faltes. Eliminat: Tresserras.