FCBQ

El Quart s'imposa a la pista de l'Onyar

QUART 63 ONYAR 54

ONYAR: Barrasa (12), Pons (6), Candelario (23), Boadella (2), Rodríguez (2) –cinc inicial–; Lozano (2), Vives, Terrades, Casadevall (4), Sidera (3), Estela i Carreras. 2 triples: Candelario. 10/17 tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Terrades. QUART BICENTURY: Mora (7), Pantrigo (5), Carreras (9), Clavaguera (12), Juscafresca (5) –cinc inicial–; Bosc (4), Rodríguez (12), Ibanco, Rubirola (3), Casadevall (6) i Artacho. 7 triples: 3 Carreras, 3 Rodríguez i 1 Dantrigo. 10/15 tirs lliures. 21 faltes. PARCIALS: 12-25, 10-13, 15-14 i 17-11. COMENTARI: La mala arrencada de l'Onyar –16 punts a sota del Quart en la mitja part– va dificultar el partit a l'equip gironí, que ja no va ser capaç de capgirar el marcador. Tot i així, en els dos últims quarts els locals van retallar distàncies amb una defensa més sòlida i dos triples al final del partit.