FCBQ

Massa físic per al Bisbal

Copa Catalunya. Un jove Granollers trenca el partit en el tercer quart i s'imposa al Sol Gironès, que suma la quarta derrota consecutiva

GRANOLLERS 72 SOL GIRONÈS 62

GRANOLLERS: Parro (8), Nadal (14), Cervantes (8), Garcia (15) i C. Homs (6) –cinc inicial–; O. Serra, Sánchez (17), X. Serra (2), Martínez, Benedito, J. Homs (2). 5 triples: 2 Nadal, Garcia, 1 Sánchez. 7/10 en tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminat: Cervantes, C. Homs i J. Homs. SOL GIRONÈS BISBAL: Macau (5), Mitjà (7), Nieto (10), Oliva (8), Soler (5) –cinc inicial–; Montiel (18), Castillo, Poch (3), Serra (6), Frau. 6 triples: Montiel, Macau, Mitjà, Nieto, Serra i Soler. 16/22 en tirs lliures. 16 faltes personals. PARCIALS: 20-12, 16-17, 20-13 i 16-20. COMENTARI: No va poder competir al cent per cent el Sol Gironès Bisbal contra un físic i jove Granollers. Tot i això, la sortida visitant va ser prou bona (11-12 en el minut 7). Però un parcial de 9-0 va començar a posar en problemes l'equip de Lluís Feliu, que patia en els contactes i per l'envergadura dels jugadors rivals. Amb molts problemes per posar pilotes a dins, el Bisbal va patir un nou parcial advers abans del descans (36-29). Però va ser en el tercer quart quan els locals van trencar definitivament l'encontre. La mala selecció de tir va ajudar també després de la represa a encaixar un 11-3, que a l'equador del tercer quart deixava ja el partit molt difícil per al Sol Gironès (47-32). Tot i una darrera reacció, els visitants van haver d'afrontar ja el darrer període amb 14 punts de desavantatge (56-42) i sense cap possibilitat.