FCBQ

El CEB Girona segueix pressionant el líder

ARGENTONA 58 CEB GIRONA 84

CEB GIRONA: Subils (3), Valls (6), Heras (14), Poch (16) i Herrera (27) –cinc inicial–; Justicia, Revilla (2), Dubé (4), Sala (4) i Rigat (8). 8 triples: 4 Poch, 2 Rigat, 1 Heras i 1 Subils. 16/24 en tirs lliures. 24 faltes personals. Eliminats: Herrera. ARGENTONA: Schroder (5), Martínez (10), Viñallonga (6), Ordas (3) i González (14) –cinc inicial–; Cutrina, Del Arco (7), Esgleas (3), Angusto, Vives (5) i Jiménez (5). 3 triples: 1 Martínez, 1 Esgleas i 1 Jiménez. 21/28 en tirs lliures. 25 faltes. Eliminats: Viñallonga i González. PARCIALS: 21-15, 24-14, 14-12 i 25-17. COMENTARI: Important victòria del CEB Girona en un partit marcat per l'encert local, especialment en la primera part. Els de Servitja van saber gestionar el treballat avantatge aconseguit entre el final del primer quart i el principi del segon. En la segona part, l'equilibri i els triples van ampliar encara més la diferència en el marcador.