FEB

Festí i abús incontestable

EBA. Recital de triples i encert d'un Quart que agafa 25 rebots més que el rival i el dobla en valoració en el partit amb més anotació de la temporada

Empatx a Quart. I dels grossos. El Germans Cruz va desplegar sense pietat tot el seu arsenal –tot i tenir encara la baixa per lesió d'Eric Jiménez– i va aclaparar un JAC Sants impotent. I és que el rival barceloní va patir l'anotació més alta de la temporada de l'equip d'Albert Brea, que, amb 11 triples i gairebé un 60% d'encert, va ser una màquina imparable. No tots els dies es veu la cistella tan ampla, com va ser el cas del primer període. 35 punts són molts i 18 d'avantatge, també. Va ser el resultat d'un primer acte, que pràcticament tancava ben aviat i definitivament el desigual matx. I és que ahir els 25 rebots (16 ofensius) de més agafats pel Quart van permetre segones i terceres ocasions davant un equip que ja era a la lona amb només deu minuts jugats. La zona 3-2 de sortida dels barcelonins va durar sis minuts. El 98% d'encert dels de Brea en el primer quart en tirs de camp la va destrossar. A partir d'aquí, no va haver-hi gaire història. Relaxació evident en el segon quart dels gironins, que van encaixar un 0-7 abans del descans (56-40). La intranscendent segona meitat només es va veure alterada per una picabaralla de bases, entre Vázquez i Bataller, resolta amb intencionada i tècnica, i que va embrutar una mica el tercer període d'un partit en què sis jugadors locals van fer 10 punts o més.
La propera (24-01-16)
Multiópticas Salt-Cornellà; Arenys-Quart; JAC Sants-Mollet; Sant Nicolau-El Masnou; Barberà-Sant Lluís.

QUART 104 JAC SANTS 76

QUART GERMANS CRUZ: Dos Santos (10), Bataller (3), Camós (12), Masllorens (16) i Lozano (9) –cinc inicial–; Puertas (17), Brazo (3), Serra (7), Martorell (3), Vila (11), Kanis (15). 28/52 en tirs de dos, 11/20 en triples (4 Masllorens, 2 Camós i Serra, 1 Brazo, Martorell i Vila) i 17/25 en tirs lliures. 45 rebots (9 Puertas), 21 assistències (8 Vila) i 124 de valoració (21 Puertas). JAC SANTS: Fernández, Soto (13), Pagès (6), Vázquez (10) i Galbete (10) –cinc inicial–; F. Marcos, Mas (8), Belver (2), Hahneiser (5), S. Marco (5), Renau (6) i Pérez (9). 18/34 en tirs de dos, 7/26 en triples (2 Renau, 1 Mas, Hahneiser, Vázquez, S. Marco i Pérez) i 17/27 en tirs lliures. 20 rebots (5 Pérez), 14 assistències (5 Vázquez) i 56 de valoració (12 Soto). PARCIALS: 35-17, 21-23 (56-40), 28-13 (84-53) i 22-21 (104-76).