Diao (10), Fontanals (14), Camps (5), Linares (6) i Soumah (14) –cinc inicial–; Iglesias (2), Soria (7), Seguí, Sans, Ortega. 6 triples: 3 Fontanals, 2 Soumah, 1 Soria. 10/20 en tirs lliures. 15 faltes.
Coma (4), Roca (21), M. Pujolar (2), Montero (6) i A. Pujolar –cinc inicial–; Gutiérrez, Sala (7), Gainza (1), Nogareda i Ramos (5). 4 triples: 3 Roca, 1 Ramos. 10/16 en tirs lliures. 17 faltes personals.
PARCIALS:
21-10, 9-16, 16-13 i 12-7.
COMENTARI:
Derrota de l'Olot en una pista difícil contra un rival amb molta alçada. En els cinc primers minuts l'equip de Mònica Colomer va sorprendre el Sabadell amb atacs ràpids, i va posar-se per davant (5-10). Però en els cinc minuts restants per acabar el primer quart, les locals es varen posar les piles amb un parcial de 16-0. A partir d'aquí, l'Olot va anar a remolc fins a igualar a 37 en el minut 27. Però la falta d'encert en els contraatacs, sumada als rebots defensius del Sabadell varen fer que al final l'Olot no tingués possibilitat de vèncer.