FCBQ

Reacció d'orgull del GEiEG

GEIEG 63 ROSER 57

GEIEG: Bataller (17), Bartolí (4), Quesada (5), Mir (7) i Mayoral (11) –cinc inicial–; Formatjé (7), Maria Ripoll (4), López (2), Oliveras (2), Mar Ripoll i Ruiz (7). 7 triples: 2 Bataller, 1 Formatjé, Bartolí, Quesada, Ruiz i Mayoral. 13/18 en tirs lliures. 17 faltes. Cap eliminada. ROSER: Martínez (11), Mirat (4), Villar (11), Forrellat (8) i González (11) –cinc inicial–; Teixidor (3), Aldea, Cárceles (4), Astorga (6). 5 triples: 3 Martínez, 1 Villar i González. 9/13 en tirs lliures. 18 faltes. PARCIALS: 11-17, 12-15, 19-13 i 21-12. COMENTARI: Victòria del GEiEG amb remuntada i trencant la ratxa de tres derrotes. Les locals van patir en defensa i rebot en la primera part, però a partir del minut cinc del tercer quart van corregir els errors. Un triple clau de Quesada a dos minuts pel final va posar al davant a les gironines (57-55), que van culminar al final un parcial de 33-13.