FCBQ

La pressió en el darrer quart dóna el triomf al GEiEG

OLOT 57 GEIEG 68

OLOT: Coma (6), Roca (23), Gutiérrez (5), Pujolar. M, Montero (7) –cinc inicial–; Pujolar A. (2), Sala (9) i Gainza (2). 4 triples: 4 Roca. 15/34 en tirs lliures. 26 faltes personals. Eliminades: Sala i Gainza. GEIEG: Bartolí (2), López (8), Ruiz, Mir (1), Mayoral (14) –c. i.–; Formatjé (9), Bataller (20), Maria Ripoll (4), Quesada, Oliveras, Mar Ripoll (6) i Juanola (4). 3 triples: 2 Bataller i 1 Formatjé. 17/26 lliures. 30 faltes. Eliminada: Mar Ripoll. PARCIALS: 12-16, 13-6, 17-14 i 15-32. COMENTARI: L'Olot va ser superat en el tram final per un GEiEG que perdia en l'inici del darrer quart (42-36). El domini local durant molts minuts va trobar una agressiva defensa visitant a tota la pista, gràcies a les rotacions, que es va combinar al final amb encert exterior. Un triple de Formatjé a tres minuts del final va posar al davant un GEiEG (50-54) que va saber assegurar el triomf.