FEB

Cop de prestigi

EBA. Triomf del Quart a la pista del líder que val doble, ja que suma per a la segona fase (5 victòries i 3 derrotes)

El Quart Germans Cruz va fer cicatritzar la ferida del derbi en temps rècord i de la millor manera possible: assaltant la pista del líder, el Mollet, amb qui acaba la primera fase empatat en la classificació. En la segona els de Brea començaran quarts amb cinc victòries –inclosa la d'ahir– i tres derrotes. El triomf té, per tant, valor doble. I patit. L'inici dels visitants no va ser gaire reeixit, amb un 14-7 advers i males sensacions. La tebiesa física va desaparèixer després d'un temps mort d'Albert Brea, que va provocar la reacció i l'empat a 18 al final del primer acte. En el segon període la defensa gironina va millorar, aprofitant també les rotacions rivals de menys qualitat. El resultat va ser un esperançador 31-40 en el descans. Però guanyar a pista del líder no és pas fàcil. La zona 1-3-1 local també va voler complicar en la represa la vida al Quart, que va encaixar dos triples de Gómez i els punts de Costa. El ferotge ritme anotador del Mollet va materialitzar-se en un 52-57 a falta del darrer període. Un tram igualadíssim, que va tenir un final d'infart. Amb empat a 70, Bataller va fer la cistella clau a set segons i Torres va fallar el tir lliure de la pròrroga. Victòria cap a Quart.

MOLLET71

MOLLET: Costa (6), Espuña (10), Tejada (6), Gómez (15), Ramon (8) –cinc inicial–; Torres (9), Griso (2), Ferrer (10), Huerta, Bas (5), Seidi. 14/29 de dos, 11/34 triples (3 Ferrer i Gómez, 2 Tejada i Torres, 1 Bas) i 10/13 en tirs lliures. 27 rebots (7 Gómez), 8 assistències (2 Costa) i 65 de valoració (14 Espuña). QUART GERMANS CRUZ: Bataller (8), Camós (4), Masllorens (3), Jiménez (13), Kanis (4) –cinc inicial–; Vila (10), Lozano (14), Serra (3), Dos Santos (14). 24/52 en tirs de dos, 6/23 en triples (3 Jiménez, 1 Serra, Vila i Lozano) i 7/10 en tirs lliures. 28 rebots (6 Lozano), 12 assistències (4 Bataller) i 75 de valoració (16 Dos Santos i Lozano). PARCIALS: 18-18, 13-22 (31-40), 21-17 (52-57) i 19-16 (71-73).