FCBQ

El Bisbal pateix en el tir exterior i en el rebot

Copa Catalunya. Els de Feliu van capturar onze rebots menys i van fallar nou tirs lliures

SOL GIRONÈS61
CERDANYOLA73

SOL GIRONÈS BISBAL: Montiel (13), Mitjà (9), Nieto (14), Oliva (10) i Soler (2) –cinc inicial–; Macau (4), Castillo, Vilà (5), Poch (2), Serra, Frau (2), Farreras. 4 triples: 2 Mitjà, 1 Macau i Vilà. 17/26 en tirs lliures. 22 faltes. Eliminat: Nieto. CERDANYOLA: Garcia (3), Salat (21), Antón (14), Tena (18) i Villadelprat (2) –cinc inicial–; González, Pagès, Forné (13) i Schneider (2). 6 triples: 2 Forné i 2 Tena, 1 Garcia i 1 Salat. 11/18 en tirs lliures. 20 faltes. Eliminats: Garcia. PARCIALS: 19-15, 9-18, 13-13 i 20-27. COMENTARI: El Bisbal no va tenir mai cap possibilitat real de victòria, ja que va ser inferior en qualitat respecte al rival, i ahir també en encert. El 19% en triples i els nou tirs lliures errats no van ajudar a doblegar un rival que d'entrada ja va avisar amb un 2-9, en un duel intens i ple de contactes. L'alt ritme local va permetre a l'equip entrar en el partit al final del primer quart (19-15). La igualtat es va mantenir fins a l'equador del segon període. Antón, en el joc interior, va ser un malson per al Bisbal, que ahir va agafar 11 rebots menys que el rival i que en el segon quart només va aconseguir tres cistelles en joc. Amb 28-33 al descans, les coses no van millorar a la represa. Un 0-6 només començar va donar ales al Cerdanyola (28-39). Salat feia molt de mal amb el rebot ofensiu i els visitants van arribar al darrer quart amb avantatge (41-46). Un altre 0-6 va complicar més el matx, amb Forné estel·lar. Amb 52-57 a cinc minuts del final, un 0-8 va acabar de sentenciar el partit.