FCBQ

No poden aferrar el lideratge a Granollers

Copa Catalunya femenina (perm.). El segon quart (15-5) va ser clau en el desenllaç

GRANOLLERS 56
BENCRIADA 41

GRANOLLERS: Cejudo (10), Maspons (3), Vilardell (12), Martínez (3), Sala (8) –cinc inicial–; Callizo (4), Povedano (4), Woods (13), Marata. 4 triples: 2 Cejudo, 1 Vilardell i Martínez. 14/23 en tirs lliures. 22 faltes personals. Eliminada: Vilardell. BENCRIADA: H. Trabal (6), Llagostera (8), Ribes (3), Corominola (8) i N. Trabal (7) –cinc inicial–; Valera, Thió (9), Duch. 2 triples: H. Trabal i Llagostera. 7/15 en tirs lliures. 27 faltes personals. Eliminades: H. Trabal, Llagostera i Corominola. PARCIALS: 14-12, 15-5, 11-12 i 16-12. COMENTARI: El duel de líders va ser per a les de casa, en un partit en què el Bencriada va competir molt bé en un primer quart força igualat. Va ser en el segon quan van arribar els problemes, amb les faltes personals i l'augment de l'agressivitat i intensitat local. El 15-5 de parcial va deixar el conjunt de Sandra Ventura amb un advers 29-17 al descans. En la segona part les de Banyoles van estar sempre dins del partit, a només sis punts (44-38) a tres minuts del final. Però no va haver-hi premi i el Granollers va assegurar-se el triomf.