FCBQ

Molt vives per a l'ascens

Copa Catalunya fem. Les de Surís sumen contra un rival directe un triomf vital que gairebé els assegura poder disputar la final a quatre

GEIEG 59
JE TERRASSA 44

GEiEG: Pairó, Gallegos (3), Moreno, González (7) i Roig (7) –cinc inicial–; Jòdar, Bahí (18), Bou (11), Serra (3), Arias, Xargay (10). 6 triples: 3 Bahí, 1 Gallegos, Serra i Roig. 5/8 en tirs lliures. 19 faltes personals. JE TERRASSA: Lorca (3), Arús (9), Schroder (7), Silva (10) i Johnson (13) –cinc inicial–; Flores, Nebot, Meca (2). 6 triples: 3 Arús, 1 Lorca, Silva i Johnson. 14/21 en tirs lliures. 19 faltes personals. Eliminada: Schroder. PARCIALS: 13-18, 7-1, 17-12 i 22-13. COMENTARI: Triomf vital amb valor doble o triple, ja que el GEiEG té virtualment a la butxaca la classificació per a la final a quatre d'ascens a Lliga Femenina 2. A més, acarona la tercera plaça després de superar també el ‘basket average' de l'anada amb el Terrassa. Conscients de la transcendència del matx, les de Carles Surís van fer els deures. Johnson va fer mal d'inici, però no pas gaire a partir del segon quart, en què les locals es van fer fortes al fortí del Lluís Bachs i la van anul·lar, juntament amb Lorca. En un partit de gran exigència física, duresa i contacte, sobretot en el segon període, les gironines van estar a l'altura. Bahí, Bou i Roig van marcar diferències amb els seus dobles dobles. El joc entre pivots va fer molt de mal a les visitants, que van agafar 17 rebots menys que el GEiEG i que van acabar cedint amb claredat.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)