FEB

Enganxats a les fases d'ascens

EBA. Un gran tercer quart i un partidàs de Lozano donen el triomf al Quart, que manté les possibilitats de lluitar per pujar a LEB Plata

El Quart es va guanyar a Sant Feliu de Llobregat el dret de continuar somiant. La victòria clau d'ahir, amb un tercer quart excel·lent i un Lozano estel·lar en el seu millor partit de la temporada, assegura als de Brea la quarta plaça i els manté en la lluita per la tercera, i per tant, per jugar les fases d'ascens a LEB Plata. El 15-7 inicial va ser dels pocs moments d'adversitat per al Germans Cruz, concentrat i efectiu en defensa. Kanis aguantava l'equip i la sortida d'Eric Jiménez i Pau Vila va endollar els visitants al partit. Una desafortunada darrera acció va permetre als locals igualar el resultat en el descans (36-37), però en la represa el Quart va mostrar la millor versió: molta activitat al darrere i cistelles fàcils en atac. La reacció del Santfeliuenc en el darrer període va ser aturada per un triple de Lozano i els tirs lliures, en què el Quart ahir també va brillar.

SANTFELIUENC67
CB QUART75

CB SANTFELIUENC: Guirao (10), Real (16), Oliva (3), Farfan (7) i Komakech (14) –cinc inicial–; Balboa (5), Molina (2), A. Gómez (5), P. Gómez i Mañés (5). 22/45 de dos, 4/18 en triples (2 Real, 1 Oliva i Farfan) i 11/20 en tirs lliures. 42 rebots (7 Farfan i Real), 12 assist. (3 Guirao, Balboa i Mañés) i 69 valor. (23 Real). CB QUART GERMANS CRUZ: Bataller (7), Camós (8), Masllorens, Serra (5) i Kanis (10) –cinc inicial–; Puertas (7), Jiménez (9), Vila (14), Lozano (15). 22/52 de dos, 6/20 en triples (3 Lozano, 1 Camós, Serra i Jiménez) i 13/14 en tirs lliures. 39 rebots (11 Lozano), 8 assistències (3 Camós) i 72 valoració (22 Lozano). PARCIALS: 18-14, 18-23 (36-37), 10-23 (46-60) i 21-15 (67-75).