FCBQ

El Quart B no arriba a temps

SANT GERVASI 77
QUART B 72

SANT GERVASI: Villanueva (7), Montes (2), Johnson (14), Champagne (27), Costa (16) –cinc inicial–; Dam, Díaz (7), Plaza i Tarifa. 8 triples: 3 Díaz, 3 Johnson i 2 Costa. 7/14 tirs lliures. 17 faltes. QUART BICENTURY B: Bosch (13), Mora (6), Ibanco, Artacho (10), Juscafresa (10) –cinc inicial–; Rodríguez (6), Pantrigo (13), Molina (3), Rubirola (2), Casadevall i Martí. 6 triples: 3 Pantrigo, 2 Rodríguez i 1 Juscafresa. 12/14 tirs lliures. 16 faltes. PARCIALS: 24-15, 19-15, 18-20 i 16-22. COMENTARI: Un Quart combatiu fins a l'últim moment no va poder capgirar un partit que el Sant Gervasi, molt intens i amb molt encert, va dominar durant els dos primer períodes (43-30 al descans). En el tercer quart els visitants amb prou feines van poder retallar diferències, però en els darrers deu minuts el Quart va aconseguir posar la por al cos als locals i situar-se a cinc punts. La remuntada, però, no va ser possible.