FEB

Un repte il·lusionant

Fase d'ascens a Lliga Femenina. El Femení Sant Adrià, amb una plantilla molt jove (20,5 anys), debuta avui contra l'amfitrió, l'Al-Qázeres

L'excel·lent trajectòria del Femení Sant Adrià aquest curs –ha acabat tercer en el grup B a la Lliga Femenina 2 (19-7)– l'ha conduït a un lloc en el qual mai havia estat el primer equip. Avesat a alçar títols catalans i estatals en categories inferiors, el club ara té la possibilitat de pujar a l'elit, a Lliga Femenina. En tan sols quatre dies, des d'avui fins diumenge s'ho jugarà tot a Càceres en una fase final amb vuit aspirants i únicament dues places.

Rivals exigents

L'expedició va arribar ahir al migdia a la ciutat extremenya després d'un viatge amb AVE a Madrid i completat per carretera. “Arribem amb els deures ja fets, però amb la voluntat de fer un altre pas en el procés de creixement del club”, deia Jordi Vizcaíno, el tècnic de l'equip els últims sis anys. El grup 1 és molt dur, amb dos equips que en l'exercici 2014/15 eren a LF, com el Rivas i l'Al-Qázeres, amfitrió de la cita i primer rival del Sant Adrià, avui. El Ciudad de los Adelantados no té tan pedigrí, però disposa de rotació curta i rols ben definits. I tan sols passen els dos primers a semifinals.

Vizcaíno veu la plantilla tranquil·la, tot i la seva joventut (20,5 anys): “No les noto gens inquietes ni nervioses. Potser no han estat aquí abans, però quasi totes han jugat estatals o europeus de seleccions.” “No tenim el físic d'altres, però buscarem imposar el nostre joc ràpid, veloç”.

*GRUP 1
Avui
Rivas - C. Adelantados
18.15 h
F. Sant Adrià - Al-Qázeres
20.30 h
Demà
C. Adelantados - F. Sant Adrià
18.15 h
Rivas - Al-Qázeres
20.30 h
Dissabte
F. Sant Adrià - Rivas
18.15 h
C. Adelantados - Al-Qázeres
20.30 h
*GRUP 2
Alcobendas, Leganés, Ibaizábal i Lacturale Araski. *Els dos primers de cada grup disputaran les semifinals, diumenge. Els dos guanyadors pujaran a LF.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)