FEB

Tot per decidir en la darrera jornada

EBA. El Quart perd en un mal partit a Igualada i, a casa contra el Collblanc, es jugarà ser a la fase d'ascens

La indolència i la relaxació van aparèixer en el pitjor moment. El Quart va oferir una versió tova en un partit clau. La derrota a Igualada ara obliga els d'Albert Brea a guanyar, sí o sí, en la darrera jornada a casa contra el Collblanc, i esperar que el Mollet perdi contra el campió. És l'única combinació possible perquè el Quart jugui la fase d'ascens a LEB Plata. Des del salt inicial els visitants ja van mostrar mancances injustificables en una cita d'alta exigència. Tous al darrere, imprecisos al davant i especulant excessivament. El 17-4 inicial va ser un seriós avís per a un equip que en el primer període es va deixar agafar cinc rebots ofensius. No van millorar molt les coses en el segon temps. En la darrera acció abans del descans els jugadors van fallar en una acció que deixava l'equip nou avall (47-38) en la mitja part. La mínima reacció va arribar en el tercer període, el millor dels de Brea, en què la defensa i l'encert van pujar un esglaó. Massa poc, perquè en el darrer tram, a un minut i mig del final i amb sis de desavantatge, l'Igualada va saber aprofitar el rosari de faltes per tancar el triomf des del tir lliure.
La propera (30-04-16)
Mollet-l'Hospitalet; Quart-Aracena Collblanc; Multiópticas Salt-Igualada; JAC Sants-Ciutat de les Roses CBS; Cornellà-Castelldefels

IGUALADA 99
QUART 85

IGUALADA: Moliner (12), Hoyo (25), Creus (5), Laguarta (3) i Tejero (8) –cinc–; Riu (8), Torres (13), Gual (18) i Camí (7). 21/36 de dos, 10/24 en triples (4 Gual, 2 Hoyo i Camí, 1 Torres i Laguarta) i 27/33 lliures. 33 rebots (7 Creus), 23 assistències (6 Torres) i 120 valoració (35 Hoyo). QUART GERMANS CRUZ: Bataller (7), Camós, Masllorens (19), Serra (2) i Kanis (9) –cinc inicial–; Puertas (6), Casadevall, Jiménez (25), Vila (7), Lozano (6), Juscafresa (4). 22/40 de dos, 8/24 en triples (5 Jiménez, 3 Masllorens) i 17/22 en tirs lliures. 28 rebots (8 Masllorens), 22 assistències (5 Bataller) i 90 de valoració (28 Masllorens). PARCIALS: 24-27, 23-11 (47-38), 17-20 (64-58) i 35-27 (99-85).