FCBQ

El Quart B s'imposa tot i l'escomesa final

PINEDA 68
QUART B 71

AQUA-HOTEL PINEDA: A. Roldós (1), Puig (5), G. Roldós (6), Stokes (27), Armstrong (21) –cinc inicial–; Nogueras, Puig, Gauthier (4), Neila (4) i Llorens. 2 triples: 1 Puig i G. Roldós. 14/21 tirs lliures. 17 faltes. Eliminat: Nogueras. QUART B BICENTURY: Pantrigo, Molina (7), Rubirola (11), Casadevall (14), Juscafresca (13) –cinc inicial–; Bosch (2), Mora (8), Rodríguez (12), Ibanco, Artacho (4) i Martí. 11 triples: 4 Rodríguez, 3 Juscafresca, 2 Casadevall, 1 Molina i Rubirola. 10/13 tirs lliures. 24 faltes. Eliminats: Artacho i Juscafresca. PARCIALS: 16-9, 12-22, 18-22 i 22-18. COMENTARI: El Quart B es va imposar en un partit amb final d'infart. Els visitants van sobreposar-se al resultat del primer quart per acabar amb el marcador favorable al final de la primera meitat. En el tercer quart, el Quart va refermar el seu domini, però en el darrer el Pineda va acostar-se perillosament i el triomf visitant va arribar a perillar.