FEB

El tot o res per al Quart

EBA. Està obligat a guanyar aquesta tarda el Collblanc i, a més, ha d'esperar la derrota del Mollet contra l'Hospitalet per jugar la fase d'ascens

La inesperada patacada de fa una setmana a Igualada –adobat (99-85) contra un rival que ja no s'hi jugava res– té una alta penalització per al Quart. No en fa prou avui amb la victòria pròpia per jugar la fase d'ascens, sinó que ha d'estar pendent de l'ajuda d'un tercer. Li cal que l'Hospitalet venci el Mollet perquè sigui un dia rodó.

Dificultats

“Tinc confiança que farem un bon partit, però l'actuació de l'últim dia va descol·locar-me. Estic expectant per veure quina cara oferim perquè som molt i molt imprevisibles”, explicava Albert Brea, preparador del Quart, que tan sols tindrà la baixa de Dos Santos per a la cita d'avui.

Sigui com sigui, l'equip està obligat a oferir la seva millor versió per superar un equip que no ha perdut en tota aquesta segona fase (9-0) i que, des del 21 de novembre, únicament ha encaixat una derrota, contra l'Hospitalet (18-1). Ni el fet que no puguin millorar ni empitjorar la classificació actual els pot generar relaxació, segons el parer de Brea: “Vindran a fer el seu partit i estic convençut que ens exigiran el màxim.” El preparador destaca que els caldrà un partit gairebé perfecte per imposar-se, amb “defensa, duresa dins la zona i encert”. L'altra part del tracte l'ha de complir l'Hospitalet, a Mollet. A priori la superioritat del líder és clara, però el fet que hagi perdut dos dels tres últims partits genera una certa inquietud, i més jugant a fora.

18 3 15 1167 1302

Vam perdre una gran oportunitat a Igualada, però confiem fer un bon partit i que el resultat de Mollet ajudi

L'adéu d'Eric Surís

A la mateixa hora i a pocs quilòmetres del pavelló de Quart, el Salt tancarà la seva segona temporada a EBA. Una temporada en la qual va assolir el seu objectiu, la permanència, al febrer i sense les angoixes de l'anterior. Sense res en joc, el partit d'avui contra l'Igualada servirà perquè l'afició pugui acomiadar Eric Surís, que dirigirà el darrer partit després de vuit cursos al club, set en el primer equip. El tècnic, de 33 anys, ha conduït l'equip des de 1a catalana fins a EBA, categoria en la qual l'ha deixat consolidat.